Biyoloji Kahoot Yarışmamız

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9-10 ve 11. sınıf öğrencileri arasında Biyoloji Kahoot yarışmaları düzenlendi. Her kademenin kendi arasında yarıştığı yarışmalarda her sınıfın biyoloji meraklıları arasından dörder kişilik gruplar oluşturuldu. 9.sınıflarımızdan 4 takım kendi arasında, 10. sınıflarımızdan 6 takım kendi arasında ve 11. sınıflarımızdan 3 takım kendi arasında farklı zamanlarda olmak üzere yarıştı. Her kademe, kendi müfredatından sorumlu olduğu 20 ila 30 soruya cevap verdi. Her gruba ait tek bir telefon üzerinden yarışan öğrenciler, ortak bir cevap oluşturarak soruları yanıtladı. Soruları doğru bilmenin yanı sıra hızın da önemli olduğu yarışmada hızlı ve doğru cevaplayan öğrenciler yarışmada üst sıralara yerleşti. Bu yıl üçüncüsü yapılan Biyoloji Kahoot Yarışmalarında 9. sınıflardan 9Fen-A, 10.sınıflardan 10Fen-B, 11. sınıflardan ise 11-B birinci oldu. Biyoloji zümresi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, biyoloji dersine olan ilgi ve meraklarının artarak devam etmesini dileriz.