BoğaziçiMUN'deydik! Gururluyuz!

MUN( Model United Nations) bir Birleşmiş Milletler simülasyonu olup, dünya çapında lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı global sorunların İngilizce olarak tartışılıp çözümler üretildiği, internasyonal bir konferanstır. Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi MUN kulübü öğrencilerimiz haftalar öncesinden kulüp öğretmenleri Yavuz Bulut eşliğinde araştırmalarını yapmış, 23-25 Şubat 2019 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nde okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. MUN kulübü öğrencilerimiz; Breeze Buse Merrick India SOCHUM komitesinde, Yağız Kocaman Colombia SOCHUM komitesinde , Arda Keskin Pakistan DISEC komitesinde , Melissa Dandin Chile G20 komitesinde, Eylül Doğan Malaysia SOCHUM komitesinde ve Gülce Duru Esmer Albenia SOCHUM komitesinde görev almıştır. Başta okulumuz yabancı diller bölüm başkanı Gaye Oruç olmak üzere emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz:Yavuz Bulut, Burcu Tosun, Roksana Xheka ve Özlem Yıldırım'a teşekkür ederiz.