Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Gönlümüzde

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü konferans salonumuzda velilerimizin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törenimiz, okul bahçemizde bando takımının konuklarımızı karşılamasıyla başladı. Okul Müdürümüz Evrim Duyum açılış konuşmasını yaptı. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş gençleri Millî Mücadele Kahramanları’nı Cumhuriyet Dönemi’nde canlandırdılar. ‘’Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’’ ve ‘’Gençliğin Ata’ya Cevabı’’ öğrencilerimiz tarafından heyecanla okundu. ‘’Cumhuriyet’’ temalı şiir yarışmasında birinci olan şiir öğrencimiz tarafından seslendirildi. Evyap Okul Korosu’nun hazırladığı program ve vals gösterisi izleyicilerin beğenisini topladı.

Geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan, gurur verici atılım ve başarılarla her türlü zorlu engelin aşılmasında bize güç veren Cumhuriyet’i, Atatürk ilke ve inkılaplarının aydınlık yüzleri olarak 96. yıl dönümünde kutladık.

Törenimizi, Hedise Evyap Konferans Salonu’muzun açılışı ile taçlandırdık.

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.