"Edebiyatın İzinde İstanbul" Sergisi Açıldı

21 Şubat Cuma günü 9-10. sınıf Müdür Yardımcısı Aytek Turan ve edebiyat zümresi öğretmenlerinin katılımıyla Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinin hazırladıkları sergi açıldı.

Öğrencilerimiz idareci ve öğretmenlerine “Galata Kulesi”nin “Kız Kulesi”ne olan aşkını; “İstanbul Modern”i; “Masumiyet Müzesini” ; “Ayasofya Müzesi”ni ve daha birçok edebî, tarihî, kültürel ve sanatsal mekânı tek tek anlattı. Çeşitli yerleri ziyaret eden öğrencilerimiz İstanbul’un çeşitli bölgelerini gezmiş, yeni yerler keşfetmiş aynı zamanda bu mekanların hikâyelerini öğrenmiş oldu.

Öğrencilerimizin, Türk Dili ve edebiyatı dersi kapsamında hazırladıkları “Mekân Sergisi” ödevleri koridor sergisi olarak okulumuzda dönem sonuna kadar sunulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.