Evyap Koleji-Anafartalar Hazırlık Maçı

18 Nisan 2019 Perşembe günü Evyap Spor Okulu ve basketbol kulüp dersi öğrencilerinden oluşan ortaokul basketbol takımımız ile Anafartalar Ortaokulu arasında gerçekleştirilen hazırlık maçında okulumuz basketbol takımı park eden 39-35 lik skorla galibiyete uzandı.Okulumuz spor salonunda oynanan maçta her iki takım da galibiyeti isteyerek mücadele etti. Minik taraftarlarımızın da takımımıza maç boyunca tezahürat etmesi renkli görüntüleri beraberinde getirdi. Maç sonunda her iki takımın birbirini tebrik etmesi maçın en güzel karesiydi. Basketbol takım koçları Sead OK ve İsa YENİDÜNYA ile birlikte takıma katkı sağlayan tüm basketbolcularımıza ve maça gelerek takımımıza destek veren Müdür Yardımcısı Haşim KIRAN'a, Okul Müdüremiz Evrim DUYUM 'a teşekkür ederiz.