Evyap MUN Kulübü BahçeşehirMUN'da!

Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi "MUN" kulübü öğrencilerimiz 7-9 Şubat 2020 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi MUN'de okulumuzu başarıyla temsil etti.

MUN (Model United Nations) bir Birleşmiş Milletler simülasyonu olup  dünya çapında lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı dünya sorunlarının İngilizce olarak tartışılıp çözümler üretildiği, uluslararası bir konferanstır.

7-9 Şubat 2020 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi'nin ev sahipliği  yaptığı BAUMUN'da okulumuz MUN Kulübü öğrencilerinden Ahmet Emre Bingöl ve Tolga Şekerci "LEGAL" komitesinde Özbekistan ve Türkmenistan delegelerini, Ali Furkan Ayrıç ve Yağız Kocaman "DISEC" komitesinde Venezuela ve Portekiz delegelerini , Eylül Doğan ve Alinda Ada Albayrak “SOCHUM” komitesinde Komboçya ve Brunei delegelerini temsil ettiler.

3 gün süren bu eşsiz deneyimle öğrencilerimiz hem akademik hem de sosyal gelişme sağlama fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizi bu konferansa hazırlayan ve konferans boyunca öğrencilerimize eşlik eden Yabancı Diller zümre öğretmenlerimize teşekkür ederiz.