Evyap Sultanahmet’teydi

Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri 27 Eylül 2019 Cuma günü Sultanahmet’te “ASK ME” projesini gerçekleştirdi.

Proje için İstanbul’da turistlerin en yoğun olduğu tarihi yarımada Sultanahmet belirlendi. Öğrencilerimiz önceden İngilizce öğretmenleri tarafından Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya’nın İngilizce tarihçesi ve mimarisi hakkında bilgilendirildi. Gruplar halinde görevli oldukları alanda turistlere İngilizce bilgiler veren öğrencilerimiz, öğle yemeği olarak geleneksel Sultanahmet köftesi yedi. Bu proje aracılığı ile öğrencilerimiz öncelikle diyalog kurma pratiği yaparak özgüvenlerini geliştirme ve İngilizce iletişim kurma fırsatı elde etmiş oldular.

Yabancı Diller zümre öğretmenlerimize teşekkür ederiz.