Genç Girişimci "Mustafa Alp Dumrul" Girişimcilik Kulübü Öğrencilerimizle

Genç girişimci Mustafa Alp Dumrul 13 Şubat Perşembe günü, Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi girişimcilik kulübü öğrencileri ile bir araya geldi.

Sabancı Üniversitesinde Endüstri mühendisliği 4. sınıf öğrencisi olan Mustafa Alp Dumrul, Sabancı Üniversitesinin kurucu ortaklarından olan Creatiful Minds ekibinde tersine mentorluk yapttığı ilk iş fikrini; ardından Anadolu'daki Kadın Kooperatiflerinin ürettiği doğal ve organik ürünlerin bulunduğu "Kadınların Elinden" isimli girişimcilik fikrinin ortaya çıkış serüvenini öğrencilerimize anlattı. Şu anda 38 çalışanı ile kendi şirketini işleten Mustafa Alp Dumrul'a öğrencilerimiz çeşitli sorular sordu, misafirimizin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlandılar. Kendi iş fikirleri üzerinde uzun uzun konuştular.Nisan ayında düzenlenecek "Gençlik ve Girişimcilik Zirvesi"ne de konuşmacı olarak davet ettiler.

Öğrencilerimizle bir araya gelerek kendi girişimcilik hikâyesini paylaşan ve bizlere destek veren Mustafa Alp Dumrul'a teşekkür ederiz.