Genç Girişimcilerle Buluşma

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencilerini genç girişimcilerle buluşturuyoruz. Bu seferki genç girişimciler Kunduz ekibinin kurucularıydı. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mezunu Başar Başaran ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğ mezunu Bahadır Bülbül liseden beri devam eden arkaşlıklarını, üniversite dönemlerini, ders çalışma disiplinlerini, sosyal beceri kazanmanın önemini kendi tecrübeleriyle birlikte öğrencilerimize aktardılar. Kurmuş oldukları Kunduz uygulamasının nasıl hayat geçtiğini anlattılar. Sonrasında öğrencilerimizin sorularını cevapladılar ve onlara birbirinden faydalı tavsiyelerde bulundular. Kunduz ekibine bu keyfili söyleşiden dolayı teşekkür ediyoruz.