Genç Yazarlar Atölye Etkinliği

Türkçe Zümresi'nin düzenlediği ''Genç Yazarlar Atölye Etkinliği'' kapsamında 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzun Hedise Evyap Konferans Salonu’nda Kelime Yayınları Editörü Bade BARAN’ın hazırlamış olduğu kitap sunumunu dinlediler ve atölye etkinliğine katıldılar. Öğrencilerle iletişim halinde devam eden söyleşide öğrencilerimiz, editörlük mesleği hakkında bilgi edindiler. Bir kitabın okurla buluşana kadar yaşadığı maceraları uzman bir kişiden öğrenme fırsatı buldular. “Kontrol Z” kitabının incelemesini soru-cevap şeklinde gerçekleştiren editör konuğumuz, geleceğe dair izlettiği videolarla öğrencilerin ilgisini topladı. Öğrencilerimizin çok keyif aldığı etkinlik, okulumuzun fuaye alanındaki kitap standından diledikleri kitapları almalarıyla sonlandı. Okulumuza geldiği için Sayın Bade BARAN’ a teşekkür ederiz.