Girişimcilik Kulübü "İTÜ Çekirdek Ziyareti"nde

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi "Girişimcilik Kulübü" öğrencileri 24 Ekim Perşembe günü İTÜ Maslak'ta bulunan İTÜ Çekirdek Araştırma Merkezini ziyaret etti.

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi; teknolojik, yenilikçi iş fikirlerine sahip, fikrinin inovatif ve ticari faaliyete dönüştürülebilir olduğuna inanan tüm girişimciler ve start-uplar için destek veren bir kurum.Öğrencilerimiz kuluçka merkezinde tanıtım sunumunun ardından iş fikrini hayata geçirmeye çalışan şirket çalışanları ile sohbet etme fırsatı buldu. Kendi kuracakları şirketleri için fikir alışverişinde bulunan öğrencilerimiz verimli bir saat geçirdi.

İTÜ Çekirdek bünyesinde yer alan Uzman Yardımcısı Melis Uysal'a sunumlarından ötürü teşekkür ederiz.