Hamilik Projesi Etkinlikleri

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl başlatmış olduğu Eğitimde Hamilik Projesi kapsamında Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem'in Fahrettin Aslan Ortaokulu Müdürü Emine Koyuncu ile yapmış olduğu protokol gereğince,8.sınıflardan oluşan öğrenci grubumuzu okulumuzda ağırladık.Misafir ettiğimiz öğrencilerimiz gurplar halinde,fen labarotuarımızda kimya öğretmenimizle birlikte deneyler,görsel sanatlar atölyemizde görsel tasarım öğretmenlerimizle birlikte kara kalem çalışması-seramik çalışması ve müzik sınıflarımızda da müzik öğretmenlerimizle birlikte ritim çalışması yaptılar.Etkinliklerinden ardından,misafir öğrencilerimiz lise kütüphanemizde,kütüphane nedir,doğru kütüphane kullanımı nasıl olmadır,il ve ilçemizdeki kütüphaneler,kütüphanede hangi kaynaklara nasıl ulaşabilirler gibi konularda bilgilendirildiler.