Hayvan Dostlarımıza Ziyaret

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak 9-A sınıfı öğrencilerimiz ile 4 Ekim "Hayvanları Koruma Günü" kapsamında Gümüşdere Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'na gittik.

Öğrenciler ilk olarak tesisin detaylı tanıtımını ve oraya gelen hayvanların bakım sürecini anlatan bir sunum izledi. Ayrıca ekip ekipman tanıtımının da yapıldığı sunumda hayvanların oraya geldiği ilk hâli ve son hâli arasındaki farkları da gözlemledi. Öğrencilerimiz barınakta bulunan yavru köpekleri kendi getirdikleri mamalarla besleyip atlar ve tavşanlar ile sevgi bağları kurdu. Sonrasında ameliyathaneye girip veteriner doktorlarımız eşliğinde bakımevine gelen hayvanlara ilk olarak ne gibi müdahaleler yapıldığını öğrendi.

Dünyanın en büyük hayvan bakım evlerinden biri olan Gümüşdere D-Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi ve Bahçeli Yaşam Alanında bulunan değerli hayvan dostlarımıza tüm yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.