İstanbul İkincisi Olan Okçularımız Ödüllerini Aldı

2019 Nisan ayında düzenlenen İstanbul okullar arası okçuluk yarışmlarında  klasik yay okçuluk müsabakaları İstanbul 2.si olan okçuluk okul takımımıza ödülleri verildi.Okçular vakfında düzenlenen ödül törenine Okuçular Vakfı Başkanı Bilal ERDOĞAN, Okçuluk Federasyonu başkanı Abdullah TOPALOĞLU, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali YILDIZ,Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI katıldı.Çeşitli oyunların ve etkinliklerin yer aldığı ödül töreni adeta şenlik havasında geçti.Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Güneş KARACEVİZ ''Böylesi zor bir turnuvada bu değerli ödülü okulumuza kazandıran öğrencilerimizden Baran Yağız ERDOĞAN a,Süleyman Hilmi ÖZTÜRK e,Alessandro Emir TERRACİANO ya, Emir Mert YANAR a teşekkür eder başarıların devamını dilerim.'' dedi.