Kış Kayak Kampında Erzurum Palandöken'deyiz

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Beden Eğitimi zümresinin kış sporları kayak ve snowboard kampı etkinliği 14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Erzurum – Palandöken Sway Hotel'de gerçekleşti. Kayak kampına okulumuzdan 24 öğrencimiz katılım gösterdi. Öğrencilerimiz Sway Hotel'in birbirinden güzel kayak pistlerinde,Türkiye Milli Kayak Takımı antrenörleri eşliğinde kayak eğitimi aldılar ve aynı zamanda Erzurum'u gezip yöresel  yemeklerinden tatma şansı buldular. Okul dışı spor faaliyetlerinden ve  çeşitli etkinliklerden faydalanan öğrencilerimiz sosyalleşme, takım olma duygusunun geliştirilmesi, beraber hareket etme, yardımlaşma ve paylaşma gibi kazanımları tecrübe ederek yaşantılarına faydalı birikimler sağladılar. Öğrencilerimiz kamp boyunca Erzurum'daki yoğun kar yağışının ve kayak yapmanın keyfini doyasıya yaşadılar.