Mehmet İpkin Ortaokulu Hamilik Projesi Kapsamında Okulumuzdaydı

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl başlatmış olduğu "Eğitimde Hamilik Projesi" kapsamında Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi ile Mehmet İpkin Ortaokulunun yapmış olduğu protokol gereğince 8.sınıflardan oluşan öğrenci grubunu okulumuzda ağırladık.Misafir ettiğimiz öğrencilerimiz gruplar halinde Fen laboratuvarımızda kimya öğretmenimizle birlikte deneyler; Görsel Sanatlar  atölyemizde görsel tasarım öğretmenlerimizle birlikte kara kalem ve seramik çalışması yaptı.Etkinliklerin ardından misafir öğrencilerimiz lise kütüphanemizde; "Kütüphane nedir,doğru kütüphane kullanımı nasıl olmadır,il ve ilçemizdeki kütüphaneler ve kütüphanede hangi kaynaklara nasıl ulaşabilirler?" gibi konularda bilgilendirildiler.