Minik Aşçılar Kek Yapıyor

6 Yaş B sınıfı olarak, bu hafta ki “Aile Katılımı” etkinliğimizi, değerli velilerimiz Pınar Hanım ve Sanem Hanım’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Pınar Hanım ve Sanem Hanım öğrencilerimizle “Muffin Kek” etkinliği yapmadan önce içine koyulacak malzemeler ile ilgili sohbet etti. Farklı malzeme karışımlarından değişik yiyecekler yapılacağını anlatıp örnek verdiler. Ardından her öğrenci gerekli olan malzemeleri koyarak, mikser ile çırptı. Hazırlanan muffin kekleri kaplara dökerek, pişmeleri için fırına verdik ve piştikten sonraki görünümü ile ilgili değişiklikleri,onu bukadar kabartan malzemenin ne olduğu hakkında beyin fırtınası yaptık. Ardından afiyetle yediğimiz kekler için Pınar Hanım ve Sanem Hanım’a katılımlarından dolayı çok teşekkür ettik.