Minik Taekwondocular Kuşak Atladılar

Okulumuzda 2014 yılından beri Başak Duyan Öğretmenimiz ile faaliyet gösteren Taekwondo Kulübü ve Spor Akademisi Öğrencileri Kuşak Sınavında ter döktüler. Her dört ayda bir Taekwondo Federasyon'u tarafından gerçekleştirilen kuşak sınavları için öğrenciler yoğun bir tempoda ve bir üst kuşağa geçebilmek için disiplinli bir şekilde çalışmaktadırlar. Beş yıldır çeşitli gösteri, maç ve sınavlara katılan Özel Mürüvvet Evyap'lı öğrenciler Taekwondo'nun önce DO'sunu öğrenmek zorundadırlar, çünkü DO; ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir. Hareketleri, disiplini ve duruşuyla her zaman örnek olacak olan Taekwondocular, Özel Mürüvvet Evyap'ta Antrenmanlarına hız kesmeden devam etmektedirler.