Öğretmenlerimizi Sanatla Buluşturan Resim Sergimiz

İçimizdeki ışığın hayata yansıyan dünyası şimdi burada! Beraberce hayatı hissetmek, hayatın keyfini çıkarmak, sanatsever öğretmenlerimizle hem sanatın gerçek değerini hem de evrensel boyutunu paylaşmak için bir aradayız.

“Sanatkâr, toplumda uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır.'' diyen Atatürk, asıl yaşam kaynağımızın yani kültür ve sanatın önemini her zaman ehemmiyetle sözlerinde vurgulamıştır.

Hem eğitimci hem de sanatçı yönleriyle öğrencilerimize rehberlik eden  değerli  öğretmenlerimizi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle her yıl yeniden buluşturan sergimizin altıncısını açtık.

Eğitimin içine sanatı, sanatın içine eğitimi dahil eden öğretmenlerimizin eserlerinden oluşan karma resim sergisi ortaokul öğrenci girişinde, 06.12.2019 Cuma gününe kadar gezilebilir.