Okulumuzun Yeni Sunucuları

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen lisesi öğrencileri arasında her yıl yapılan  Sunuculuk Yarışmasının kazananları belli oldu.

Jüri üyeliğini TRT spikeri ve dublaj sanatçısı Salih Uzuner’in ve edebiyat öğretmenlerimizin yaptığı yarışmaya otuz öğrenci katıldı. Öğrenciler kendilerine verilen program metinlerini seyircilerin ve jüri üyelerinin huzurunda sundular. Her bir yarışmacının sunumu ses tonu, diksiyonu, metne hakimiyeti, jest ve mimikleri bakımından değerlendirildi. Bu değerlendirme neticesinde Ahmet Oğuz Örsler birinci, Hasan Fatih Durkaya ikinci, Berke Batı üçüncü oldu. Rana Çetin de mansiyon almaya hak kazandı.

Yarışma sonunda TRT spikeri Salih Uzuner öğrencilerimize spikerlik ve dublaj sanatçılığı konusunda kısa bir ders yaptı.