Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi Roborave'de Üçüncülük Ödülü

İelevmakerfaire ve İnternational Roborave yarışmasında Fen Lisesinden Fizik Proje ve Arduino kulübü öğrencilerimizden Eylül Küçükbirinci, Başak Küçükbirinci, Kerim Alper Kabo ve Furkan Berk Yavuz yazılımını ve tasarımını kendileri yaptıkları Engelsiz Baston ile girişimcilik kategorisinde MEKandcheese takımı olarak üçüncü oldular. Kulübün diğer öğrencilerinin yaptığı diğer iki proje yarışma boyunca herkesin büyük ilgisi ile karşılandı. 4 Mayıs Cumartesi günü tüm gün boyunca öğrencilerimiz projelerini tanıtmak amacıyla çalıştılar bu arada yarışmadaki diğer stantları gezerek diğer yarışmacıların projelerini tanıdılar. Hem eğlenip hem de çalışarak bir şeyler üretmenin ve karşılığını almanın ne kadar değerli olduğunu anlayan öğrencilerimiz büyük motivasyon ile başka yarışmalar için çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Öğrencilerimiz 16 Mayıs Perşembe günü Fen zümresinin düzenlediği "Bilim Şenliği" kapsamında tüm ilgilenenlere projelerinin tanıtımlarını yapacaklardır.