Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 18 Haziren 2019 Salı günü özenle hazırlanan kampüs bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Velilerimiz tören alanına geçmeden önce okulumuz bahçesinde düzenlenen kokteyle katıldı. Kokteyl boyunca trio ekibi misafirlerimize eşlik etti. Ardından tören alanına geçen velilerimiz okulumuz müzik öğretmenlerinin hazırlamış olduğu mini konser ile keyifli dakikalar geçirdi.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurten Somuncu’nun sunumuyla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anılarak, müzik öğretmenimiz Faik Zengin yönetiminde İstiklâl Marşımız okundu.

Eski mezunlarımızdan Yusuf Said Korkmaz, Zeynep Büyükdağ ve Eymen Akın mezuniyet törenine katılarak “Evyap” lı olmanın haklı gururundan bahsettiler. Ardından sahneye gelen Lise Müdürümüz Selçuk Erdem Bey, bu gecede mezun öğrencilerimize Yunus Emre’nin dizeleriyle vefanın ve maneviyatın öneminden bahsetti. Ayrıca gençlerimizin yetişmesinde büyük payı olan kutsal mesleği ifade eden öğretmenlerimize teşekkür etti.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Özel Mürüvvet Evyap Koleji dönem birincisi Sena Sünbül, dönem ikincisi Mina Mustafazade, dönem üçüncüsü Muhammed Emin Özkoca; Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi dönem birincisi Nida Yılmaz, dönem ikincisi Nisa Özen, dönem üçüncüsü Buğrahan Gün olmuştur. Öğrencilerimize plaketleri okul kurucu temsilcimiz Mustafa Arın, ortaokul müdürümüz Evrim Uyum, lise müdürümüz Selçuk Erdem tarafından verilmiştir.

Geçen yıl bayrak ve flamamızı devralan Begüm Akpınar ve Furkan Said Kaya alt dönemden arkadaşlarına büyük bir gurur ve mutlulukla şanlı bayrağımızı ve flamamızı öperek teslim ettiler.

Her yıl, mezunlarıyla beraber gittikçe büyüyen Evyap Ailesi; coşkunun, gururun ve hüznün birleştiği gecede, 65 öğrencisini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Harika Doğan’ın yapmış olduğu son ders konuşmasının ardından geleceğe doğru uğurladı.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak mezun öğrencilerimize aydınlık bir gelecek ve başarılarla dolu bir hayat diliyoruz.