Sana Minnettarız Ata'm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü dolayısıyla Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak Hedise Evyap Konferans Salonu'muzda Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirdik.

Programımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu, ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sayın Selçuk Erdem yaptı. Programımız; sinevizyon, oratoryo, Türkçe Zümresi'nin hazırladığı ortaokul öğrencilerimizin, Atatürk hakkındaki görüşlerini içeren video ile devam etti. Lise öğrencilerimiz ''10 Kasım, Benim En Büyük Yasım'' adlı şarkıya işaret dili canlandırmasıyla eşlik etti. Kurucu Temsilcisi Sayın Mustafa Arın, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sayın Selçuk Erdem, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul Müdürü Sayın Evrim Duyum tarafından kompozisyon ve şiir dalında derece alan öğrencilerimize ödülleri verildi. Müzik Zümresi'nin hazırladığı solo performans ve koro dinletisiyle programımız sona erdi.

Aramızdan ayrılışının üstünden geçen onca zamana rağmen dünyada bu kadar sevilen, saygı ve hayranlık uyandıran bir lider daha yoktur.

Sana minnettarız Ata'm. Ruhun şâd olsun!