Selüz Kimya Fabrika Gezisi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri kimya dersleri kapsamında Selüz Kimya Fabrikası’nı ziyaret ettiler.

İstanbul Silivri’de 17.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş olan tesiste,  parfüm, kişisel bakım ve ev bakım ana kategorileri altındaki ürün grupları için esans üretimi yapılmaktadır. Öğrencilerimiz rehber eşliğinde tesisin üretim, AR-GE ve kalite kontrol departmanlarını gezdiler. Merak ettikleri soruları sorarak, bir fabrikanın işleyişi ve kimya sektörüyle ilgili çalışma alanları hakkında bilgi sahibi oldular. Bu etkinlikle, kimyanın günlük hayatımızda ne kadar büyük bir yere sahip olduğunu görerek tecrübe ettiler.

Selüz Kimya Fabrikası ekibine sunumları, hediyeleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.