Sosyal Sorumluluk Projesi

Evyap Okulları Anaokulu ve İlkokul Okul Aile Birliği ile yürüttüğümüz "Okullara Yardım Projesi" kapsamında Diyarbakır Yunus Emre İlkokulu Müdürü ile iletişime geçerek ihtiyaç listesi belirledik. Bunları velilerimize duyurduk ve birçok velimizden kitap,kırtasiye,ayakkabı ve kıyafet desteği aldık. Bunları velilerimiz ile beraber kolilerini hazırlayıp içlerinde öğrencilerimizin minik elleriyle yaptıkları resimleri ve dilekleride yazarak ihtiyacı olan miniklerimize ulaştırması için kargoya verdik. İkinci okul olarak  Sarıyer ilçesinde bulunan Fahrettin Aslan Ortaokulu için de toplanan yardımları miniklerimizinde katıldığı organizasyonla bizzat kendimiz götürüp Okul Müdürü'ne teslim ettik. Bu pojelere destek veren  tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.