Tıp Fakültesi Semineri

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak 11. ve 12.sınıflarımızdaki sayısal öğrencilerimize tıp üzerine bir seminer gerçekleştirdik.

İstanbul Aydın Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Mustafa Tunaya Kalkan'ın gerçekleştirdiği seminerde "tıp fakültesi seçmeyi planlayan bir öğrencide bulunması gereken özellikler nelerdir, tıp fakültesi tercih etme sebepleri neler olmalıdır,tıp fakültesi bitiren bir birey doktorluk dışında neler yapabilir?" gibi konular hakkında öğrencilere bilgilerini aktardı. Prof.Dr.Mustafa Tunaya Kalkan aynı zamanda kendi akademik süreçlerinden de öğrencilere kesitler aktarıp somut örnekler vermişdi.

Seminer sonunda Prof.Dr.Mustafa Tunaya Kalkan okulumuzu gezip laboratuvarımızı ziyaret etti ve kendi laboratuvar çalışmalarından örnekler anlattı. Seminerimize katılan öğrencilerimize ve Sayın Prof.Dr. Mustafa Tunaya Kalkan'a bu güzel seminer için teşekkür ederiz.