Turgay Polat ile Geleceğin Meslekleri

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Danışmanı Turgay Polat'ı okulumuzda ağırladık.Turgay Polat, öğrencilerimize geleceğin meslekleri hakkında bilgilendirme yaptı.Dünya çapında gelişen meslekler ve günümüz mesleklerin yeni mesleklere nasıl uyarlanacağı konusunda bilgiler verdi. İş arama sitelerinde en çok aranan elemanların özellikleri, en çok aranılan elemanlar, mevcut meslekler de ne gibi değişiklikler yapılmalı, üniversiteler kendilerini nasıl güncellemeli,üniversite seçerken ve bölüm seçerken hangi kriterlere dikkat edilmeli gibi konulardan bahsetti ve seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Turgay Polat'a ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.