Zekeriyaköy Ortaokulu Hamilik Projesi Kapsamında Okulumuzda

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl başlatmış olduğu Eğitimde Hamilik Projesi kapsamında Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi ile Zekeriyaköy ortaokulunun yapmış olduğu protokol gereğince,8.sınıflardan oluşan öğrenci grubumuzu okulumuzda ağırladık.Misafir ettiğimiz öğrencilerimiz gurplar halinde,Fen Laboratuvarunda Kimya öğretmenimizle birlikte deneyler,Görsel Sanatlar Atölyemizde Görsem Tasarım öğretmenlerimizle birlikte kara kalem çalışması-seramik çalışması  yaptılar.Etkinliklerinden ardından misafir öğrencilerimiz lise kütüphanemizde; kütüphane nedir,doğru kütüphane kullanımı nasıl olmadır,il ve ilçemizdeki kütüphaneler ve kütüphanede hangi kaynaklara nasıl ulaşabilirler gibi konularda bilgilendirildiler.