Bilim Kahramanları Derneği’nin düzenlediği, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizden oluşan takımımız MEKBUILDERS ile katıldığımız 2019 – 2020 Boomtown Build /  Yeni Şehrin Mühendisleri çevrimiçi fuarında “Fark Yaratan Kaşifler” ödülünü kazandık. Sezon teması kapsamında; Kalabalıklaşan şehirlerde herkes için erişilebilir, hep birlikte çalışacağımız ve yaşayacağımız yeni bir binayı tasarladık. Lego modelimizi inşa ettik ve takım çalışması ile konuya uygun çözümler ürettik. Takım olarak poster hazırladık. Çalışmalarımızı jürilere sunarak ödülü almaya hak kazandık.Öğrencilerimiz; Mehmet METE, Tuna ÇEKİÇ, Ali Aras KARACIK, Defne KURŞUN, Ege Osman GÜLER ve süreçte öğrencilere rehberlik eden bilişim teknolojileri zümresini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.