İLKOKUL

ETÜTLER

Özel Mürüvvet Evyap Okullarında,

Öğrencilerimize, gün içerisinde yapılan dersleri değerlendirme, bir sonraki günün derslerine hazırlama, bilgilerini artırma, kazanımlarını pekiştirme ve verimli ders çalışma becerisi kazandırmak amacıyla, branş derslerine giren öğretmenleri nezaretinde etüt uygulamaları yapılmaktadır.

Etütler,  hafta içi 4 gün okul dersleri sonrasında 2 ders saati olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimiz, ihtiyaç duydukları derslere göre bu etütlerden yararlanmaktadır.

Sınav haftalarında etütler ve destek kursları yapılmamaktadır.

Etüt programları sayesinde;

• Öğrencilerimiz eksiklik hissettiği konularda tekrar ve soru çözme imkânı bulmaktadırlar.
  • Konu eksikliği yaşamayan öğrencilerimiz için pekiştirme ve konu temelini sağlamlaştırma imkânı sağlanmaktadır.
  • Öğretmen ile birebir çalışma imkânı bulunmaktadır.