Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz, 22 Kasım 2021 Pazartesi günü Yazar İnci Aral ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Moderatörlüğünü Edebiyat Öğretmenlerinin yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, yazara; kitap yazma süreci ve hayatla ilgili edindiği tecrübe ve birikimler başta olmak üzere merak ettikleri alanlarla ilgili birçok konuda sorularını yöneltme fırsatı elde etti. Yazmak hakkında görüş ve düşüncelerini paylaşan İnci Aral , öğrencilerin meraklı soruları karşısında çok okuyan ve günceli takip eden öğrencilerle beraber olmaktan çok memnun olduğunu belirterek öğrencilere”Bol bol okuyun”tavsiyesinde bulundu.

Private Mürüvvet Evyap College and Science High School 10th grade students had a pleasant conversation with writer İnci Aral on Monday, November 22, 2021. In the interview moderated by Literature Teachers, our students had the opportunity to ask questions about many subjects related to the fields she was curious about, especially the process of writing a book and the experience and knowledge she gained about life. Sharing her views and thoughts about writing, İnci Aral stated that she was very pleased to be with curious students who read a lot and follow the current news and advised them to read a lot.