KAYIT

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İNDİRİM OLANAKLARI

İNDİRİM OLANAKLARI

• İndirimler yalnızca eğitim-öğretim ücreti üzerinden kademeli olarak yapılır. Yemek ücreti üzerinden indirim yapılmaz. (2021-2022 eğitim-öğretim yılında Yemek Ücretine artış uygulanmamıştır.)

» Yeni kayıt indirimi: %10

» Erken kayıt indirimi: 01 Şubat-15 Mart 2021 tarihleri arasında %7

16 Mart-15 Nisan 2021 tarihleri arasında %5

» Peşin ödeme indirimi: %7 (nakit veya kredi kartına tek çekim)

» Kardeş indirimi: %10

ÖDEME

• Ödemeler; nakit, banka OTS (Otomatik Taksit Sistemi) ya da kredi kartı şeklinde yapılacaktır. OTS ile ödeme yapacak velilerimizin, okuldan alacakları belge ile Garanti Bankası Sarıyer Şubesine veya erken kayıt döneminde okulumuzda bulunacak banka yetkilisine başvurması gerekmektedir. Erken kayıt indirimlerinden yararlanmak için belirtilen tarihlerde OTS banka onayının tamamlanması gerekmektedir. OTS onayı alındıktan sonra velimizin okulumuza gelerek kayıt sözleşmesini imzalamasıyla kesin kayıt işlemi tamamlanır.

BURS OLANAKLARI

Başarı Bursu (Ortaokul ve Lise)

Spor Bursu (Milli sporcu)