Eğitim-Öğretim

Okul öncesi, çocukların çok hızlı öğrenmeler gerçekleştirdikleri, çevrelerinde gerçekleşen olayları zihinlerine kaydettikleri olağanüstü bir dönemdir. “Yaşamın Sihirli Yılları” olarak nitelendirilen ve kişiliğin temellerinin atıldığı bu yılları en iyi şekilde değerlendirmenin; gelecekte başarılı, mutlu, kendine güvenen, problem çözebilme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmenin ön koşulu olduğuna inanıyoruz. Çocuklara kendilerini mutlu ve güvende hissedecekleri bir ortam sunarak, en önemli zamanlarını bireysel farklılıklarını gözeterek, uluslararası standartta bir eğitim almalarını amaçlamaktayız.

Anadil ve yabancı dil eğitim programımız tüm yıl boyunca içi çe geçmiş bir program olarak uygulanmaktadır. Her öğrencimizin bireysel özelliklerini yakından tanıyarak, velilerimizi de bazı programlara dahil ederek araştıran sorgulayan, merak eden, duyarlı, dönüşümlü düşünen, saygılı ve değer bilen öğrenciler yetiştirmek eğitim felsefemizin temelini oluşturur.

Eğitim programımız olan PYP modeli, öğrencilerimizin gelişimlerini ve bilgilerini aktif olarak yaşayabilmelerini sağlamaktadır. Öğretmenlerimiz öğreten değil, yol gösteren konumundadır. Böylelikle öğrencilerimiz bilgiye kendileri ulaşarak, öğrenmeyi öğrenirler.

Mürüvvet Evyap Okulları olarak; öğrencilerimizin gelişimini olumlu yönde desteklemek için; güvenli eğitim ortamları hazırlamak, rahat öğrenme gerçekleştirmeleri için atölyemizdeki merkezleri onların yaş seviyelerine uygun düzenlemek, bağımsız davranma, hoşgörü içinde olma, yaratıcılık, işbirliği içinde çalışma, risk alan ve açık görüşlü bireyler olmalarını sağlama ,okul öncesi eğitimde hedeflerimiz arasındadır.

Anket User
GAMZE SAYGIN