Evyap Okulları

Home KANGURU MATEMATİK SINAVI’NDA MADALYA KAZANDIK

Her yıl milyonlarca öğrencinin katıldığı “Uluslararası Kanguru Matematik Sınavı’nın” 2020 Türkiye Final Sınavı, pandemi nedeniyle bu yıla ertelenerek çevrimiçi olarak yapıldı. Kanguru Matematik Türkiye Final Sınavı’na 8.Sınıf Kategorisi’nde katılan öğrencimiz, Tümer Soydan Küse kendi seviyesinde ilk 10’a girerek madalya almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

WE WON THE MEDAL IN THE KANGURU MATHEMATICS EXAM

“International Kangaroo Mathematics Exam”, which millions of students participate every year and was postponed because of the pandemic was made online this year. Our student Tümer Soydan Köse who participated Kangaroo Mathematics Turkey Final Exam in 8th Grade Category ranked among the top 10 in his level and deserved to receive a medal. We congratulate our student and his advisor and wish him continued success.