Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinin düzenlediği “Kitap Oku-Yorum” etkinliği 13 Eylül Pazartesi günü yayınevlerinin katılımıyla başladı. Okumayı, anlamayı ve yorumlamayı her zaman vurgulayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinin belirledikleri kitapları almak için öğrenciler sıraya girdi. 14-16-17 Eylül’e kadar devam edecek olan kitap stantları öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Stantlarda yer alan felsefe, bilimkurgu,fantastık, distopik türler dikkat çekti.

Kitap Oku-yorum’ activity which is organized by our Turkish Literature teachers, started on 13th September with the attendance of publishers. Students lined up to buy the books that are determined by our literature teachers to emphasize reading, understanding and commenting. Students showed great interest to the book stalls which will remain accessible until the 17th of September. Philosophy, Science Fiction, Fantastic and Distopic books attracted a lot of attention.