Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9, 10, 11, ve 12. sınıfların katıldığı sınıflar arası voleybol turnuvasının final maçı 11B ile 12A sınıfları arasında oynandı ve şampiyon 12A oldu. Toplamda 12 takımın katıldığı turnuvada öğrencilerimiz kıyayısa rekabet ederlerken eğlenceli zamanlar geçirip stres de attılar. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
The final match of the inter-class volleyball tournament attended by the 9th, 10th, 11th and 12th grades of Private Mürüvvet Evyap College and Science High School was played between 11B and 12A classes and 12A became the champion. In the tournament, in which 12 teams participated in total, our students had fun and relieved stress while they competed fiercely. Thank you to all our students who participated.