Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinde eğitimlerine devam ederlerken aynı zamanda birçok branşta farklı spor kulüplerinde lisanslı sporcu olan öğrencilerimizle lise idari kadromuz bir araya geldi. Spor, gençlerimize sağlıklı ve zinde bir yaşam sunmanın yanında, elde edilen başarılarla kendilerine ve ailelerine gurur, sevinç ve heyecan yaşatmaktadır.Sporcu öğrencilerimiz;sohbet esnasında antrenmanlarının içeriklerinden ve kendi günlük rutinlerinden bahsederlerken Okul Müdürümüz Selçuk Erdem öğrencilerimize sporculuk hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu,önümüzdeki müsabakaları için başarılar diledi.

While continuing their education at Private Mürüvvet Evyap Science High School and College our students who are licensed athletes in different sports clubs in many branches came together with high school administrative staff. In addition to providing our youth with a healthy and fit life, sports also make them and their families proud, happy and excited with the achievements. While our athletic students were talking about the content of their training and their daily routines during the conversation, our School Principal Selçuk Erdem gave our students advice about their sports life for the upcoming competitions and wished them success.