Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi 11 A ve 11 B sınıfı öğrencileri Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerinin kültürel faaliyetler kapsamında düzenlediği “Müzede Ders” etkinliğini 29 Kasım Pazartesi günü Orhan Kemal Müzesinde gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz; Orhan Kemal’in yaşamı hakkında edinmek istedikleri bilgileri, edebi kişiliğini ve yaratım aşamalarında geçirdiği süreçleri oğlu Işık Öğütçü’den bizzat dinleyerek öğrenme şansını yakaladılar. Daha sonra Müzenin “İkbal Kahvesi” isimli fuaye alanında Orhan Kemal’in önemli eserlerini inceleme fırsatı buldular.

Class 11 A and 11 B students of Private Mürüvvet Evyap Science High School and College held the “Lesson in the Museum” event organized by their Turkish language and literature teachers within the scope of cultural activities on Monday, 29 November at the Orhan Kemal Museum. Our students; They had the chance to receive the information they wanted to learn about Orhan Kemal’s life, his literary personality and the processes he went through during the creation stages by personally listening to his son Işık Öğütçü. Afterwards, they had the opportunity to examine the important works of Orhan Kemal in the foyer area of the museum called “İkbal Kahvesi”.