ÖĞRENİM
DENEYİMLERİ

MÜZİK

Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nda Anaokulundan Liseye kadar birbirine entegre olan bir müzik eğitim modeli izlemekteyiz. Anaokulunda başlayan müzik derslerimizde öğrencilerimiz; ritmik, melodik işitme ve uygulamaya yönelik temel müzik bilgilerini alır. İlkokul 3. sınıftan itibaren müzik derslerinde başlayan enstrüman eğitimlerine 11. sınıfa kadar devam edilir. Gitar, keman ve piyano olmak üzere üç ana branştan oluşan branşlaşma sistemi içerisinde orkestra, kulüp derslerinde de farklı enstrümanları deneyimleme fırsatı bulur.

Tüm öğrencilerimizin bir enstrüman ile bağ kurmasını amaçlayan bu uygulamamız; modern yaşama uyum sağlamış, özgüvenli ve topluma ışık tutabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Öğrenim Deneyimleri