ÖĞRENİM DENEYİMLERİ

MÜZİK

Mürüvvet Evyap Okulları’nda anaokulundan liseye kadar bütünleşik bir müzik eğitimi modeli izliyoruz. Anaokulundan başlayan sınıflarımızda öğrencilerimiz ritmik, melodik işitme ve uygulamaya yönelik temel müzik bilgilerini edinirler. Müzik derslerinde çalgı eğitimi 3. sınıftan itibaren başlar ve 11. sınıfa kadar devam eder. orkestra üç ana daldan oluşan branş sistemi içerisinde kulüplerde farklı enstrümanları deneyimleme imkanına sahiptir; gitar, keman ve piyano.

Tüm öğrencilerimizi bir enstrümanla buluşturmayı hedefleyen bu uygulamanın amacı, çağdaş yaşama uyum sağlamış, özgüveni yüksek, topluma ışık tutabilen bireyler yetiştirmektir.