KURUMSAL

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ

Özel Mürüvvet Evyap Okulları Öğrenci Birliği her sınıf düzeyinden öğrencilerle temsil edilen bir yapıdır. Demokrasi bilincini kazandırmak ve seçme-seçilme haklarını kullanmayı öğretmek amacıyla öğrencilerimize kendilerini temsil edecek arkadaşlarını oy kullanarak seçme hakkı verilir. Seçim sonucunda oluşan meclis bir başkan seçer. Seçimler her yıl yapılır. Özel Mürüvvet Evyap Okulları Öğrenci Birliği, öğrencilerin görüşlerinin ilgili birimlere aktarılması ile okulun yönetimine ve gelişimine katkıda bulunur.  Okul kuralları konusunda yönetime öneriler sunabilir. Temsil ettikleri öğrencilerin okul düzenine uymaları konusunda aktif rol alır. Öğrenci Birliği, kampüste düzenlenen kampanyalara, etkinliklere, anma ve kutlama törenlerine destek verir. Ayrıca, öğretim yılı süresince yapılacak sosyal etkinliklerde okul yaşantısını zenginleştirmek ve öğrenciler arasında iletişimi geliştirmek konularında da çalışmalar yapar.