Ortaokul 5. sınıf öğrencimiz Işılsu Şentürk Şubat 2022’de yaptığı başvuru ile Eylül 2022’de düzenlenecek Children’s General Assembly’e “participant” olarak katılma hakkı kazandı. Işılsu Şentürk’ün yer alacağı Group D’nin konusu çocuk hakları. 80 kişilik grubun içinden 20 çocuk tüm grupların yaptığı ve birlikte oluşturduğu fikirleri birer konuşma ile sunacaklar. Katılımcı çocuklar 10-17 yaş grubunda olup 50 farklı ülkeden başvuru yapmışlardır. Başvurularda önem verdikleri şart, konuşma ve yazmada akıcı bir İngilizce’ye sahip olmak. Öğrencimiz Işılsu Şentürk’ün 13-16 eylül 2022’de Danimarka’nın Billund şehrinde katılacağı General Assembly bu şehirdeki şirket ve kurumların sponsorluğunda gerçekleşecek.