ÖĞRENİM
DENEYİMLERİ

OKUL TAKIMLARI

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen mahalli, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Özel Mürüvvet Evyap Okulları bireysel ve takım sporlarında birçok branşta yarışmalara katılmaktadır. Yarışmalara hazırlık evresinde okul takımı seçmeleri yapılmaktadır. Oluşturulan takımlar kendi branşlarında uzman beden eğitimi öğretmenleri veya antrenörler eşliğinde antrenmanlar yapar ve hazırlık maçları sonrası yarışmaya katılırlar. Kendi kulüplerinde antrenman yapan bireysel sporculara okul takımı lisansı çıkartılarak yarışmalara katılmasına ve okulumuzu temsil etmesine olanak sağlanmaktadır.

Öğrenim Deneyimleri