Ortaokul öğrencilerimiz; Singapur merkezli Asya’nın en geniş katılımlı Matematik Yarışması SASMO’ya (Singapur-Asya Okulları Matematik Olimpiyatı’na) katıldı. 32 ülkeden binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada öğrencilerimiz, öğretici soruları yorumlayıp farklı stratejiler kullanarak yarışmayı tamamladılar. SASMO yarışmaları, öğrencilerin düşünme potansiyellerini genişletmeyi amaçlamakta ve üst düzey düşünme becerilerinde gelişmelerine yardımcı olmaktadır.

WE ATTENDED THE SASMO SINGAPORE-ASIAN SCHOOLS MATHEMATICS OLYMPIAD

Our secondary school students participated in SASMO (Singapore-Asian Schools Mathematics Olympiad), the Singapore-based Mathematics Competition with the largest participation in Asia. Thousands of students from 32 countries participated in the competition, and our students completed the competition by interpreting the didactic questions and using different strategies. SASMO competitions aim to expand the thinking potential of students and help them improve their higher-order thinking skills.