Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak okulumuzda 10 Mayıs Salı günü Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Çağrı Mardin’i ağırladık. Ar. Gör. Çağrı Mardin, okulumuz öğrencilerine “Sosyal Medya Kullanımı: Haklar ve Yükümlülükler” başlıklı sunumuyla gençlerin sosyal medya kullanımında dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Dijital şiddet, siber zorbalık, flört şiddeti gibi konuların altını çizen Mardin; öğrencilerimizin sosyal medyada suç teşkil edebilecek davranışlar hakkında sorduğu sorulara verdiği cevaplarla eğlenceli ama bir o kadar da öğretici dakikaların yaşanmasını sağladı. Öğrencilerimizi, sorduğu zor ama cevabının tüm yurttaşlar tarafından hak ve yükümlülükler kapsamında bilinmesi gereken sorularla terleten Mardin, daha sonra bu soruların doğru cevaplarını vererek öğrencilerin aydınlanmasını sağladı. Kendisine okulumuza ziyareti ve bu anlamlı sohbeti için teşekkür ederiz.