Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencileri Klinik Psikolog Merve Hacıabdurrahmanoğlu ile çevrim içi söyleşide buluştu.
15 Ocak Cuma günü, Klinik Psikolog Merve Hacıabdurrahmanoğlu ‘nun katılımıyla keyifli bir söyleşi gerçekleşti. Yeşilay Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında ‘’Sağlıklı Yaşam İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz? ” konulu söyleşide konuğumuz bizimle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Soru-cevaplar ile söyleşimiz devam etti. Keyifli söyleşinin ardından öğrencilerimiz, sağlıklı yaşamak için nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğrenmiş oldular.

Private Mürüvvet Evyap Secondary School students met with Clinical Psychologist Merve Hacıabdurrahmanoğlu in an online interview.

An enjoyable conversation was held on Friday, January 15 with the participation of Clinical Psychologist Merve Hacıabdurrahmanoğlu. Within the scope of Turkey Green Crescent Addiction Fighting Training, our guest shared her knowledge and experiences with us in the conversation titled “What Should We Pay Attention To For A Healthy Life?”. After the pleasant conversation, our students learned what they should pay attention to in order to live healthy.