Tedarikçi Aydınlatma Metni

 TEDARİKÇİ AYDINLATMA METNİ

1. Veri Sorumlusu Kimliği:

Maden Mahallesi, Bakır Sokak, Evyap Okulları Sitesi, A Blok Apartman No: 2A Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde 600919 sicil numarası ile kayıtlı olan Mürüvvet Eğitim Sağlık ve Kültür Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi (“Okul”)’dir.

2. Veri Kategorizasyonu:

Kimlik Bilgisi

  •  

Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası, ehliyet gibi

İletişim Bilgisi

  •  

Telefon numarası gibi

Lokasyon Bilgisi

  •  

İş adresi gibi

Fiziksel Mekân Güvenliği Bilgisi

:

Kamera kayıtları ile kaydedilen görüntüler gibi

Finans Bilgisi

:

Finansal hareket bilgileri, borç bakiyesi ve alacak bakiyesi, banka iban numarası, banka hesap numarası, vergi kimlik numarası gibi

Sağlık Bilgisi

:

Ehliyette bulunan “Kan grubu” bilgileri gibi

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri

:

Adli sicil kaydı

Hukuki İşlem Bilgisi

:

Yetkili kamu kuruluşları ile yapılan adli yazışmalarda bulunan bilgiler gibi

 

3. Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşlendiği

Veri Kategorisi

Veri İşleme Amacı

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Kimlik bilgisi, Hukuki İşlem Bilgisi, Finans Bilgisi, Lokasyon Bilgileri

  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi
  • Performans değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi

KVKK m.5 f.2 c bendi; Sözleşmenin Kurulması ve İfası ile İlgili Olması

Fiziksel mekân güvenliği

  • Fiziksel mekân güvenliğinin temini

KVKK m.5 f.2 ç bendi; Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Sağlık Bilgileri

  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi

KVKK m.5 f.2 ç bendi; Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri

  • Yetkili kamu kurum ve kuruşlarına bilgi verilmesi

KVKK m.5 f.2 ç bendi; Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

 

4. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Alıcı Grubu

Aktarım Amacı

Aktarımın Hukuki Sebebi

Tedarikçi (eposta hizmeti tedarikçisi)

  • Anketlerin üst yönetime sunulması ve değerlendirilme süreci

KVKK m.5 f.2 f bendi; Veri Sorumlusunun Meşru Menfaati

Web Sitesi Ziyaretçileri

  • Değerlendirme amacıyla websitesi üzerinden anket oluşturulması

KVKK m.5 f.2 c bendi; sözleşmenin kurulması ve ifası ile ilgili olması

Gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişileri

  • Tedarikçiye banka üzerinden ödeme yapabilmek için banka ile paylaşım

KVKK m.5 f.2 c bendi; sözleşmenin kurulması ve ifası ile ilgili olması

Gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişileri, yetkili kamu kurum ve kuruluşları

  • Etkinlik onaylarının alınması
  • Tam tasdik kapsamında tabloların YMM şirketi tarafından onaylanması
  • Vergi dairesi ile kanuni zorunluluktan ötürü paylaşım

KVKK m.5 f.2 ç bendi; hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi için zorunlu olması

 

5. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Okul’a ilettiğiniz yönteme bağlı olarak fiziki veya elektronik ortamda toplanmakta ve yukarıda belirtilen amaçlar dâhilinde işlenmekte ve aktarılmaktadır.

6. İlgili Kişiler’in Kişisel Verileri Üzerindeki Haklarının Neler Olduğunu ve Bu Hakları Nasıl Kullanabilecekleri

KVKK m.11 uyarınca ilgili kişi sıfatıyla tarafımıza başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer mevzuata uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen; amaç, süre ve meşrutiyet prensipleri dahilinde değerlendirilmek üzere kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde, kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme

 

haklarına sahipsiniz.

Yukarıda yer alan haklarınızı kullanmak için yazılı olarak Maden Mahallesi, Bakır Sokak, Evyap Okulları Sitesi, A Blok Apartman No: 2A Sarıyer/İstanbul adresine veya kvkk@evyapokullari.k12.tr elektronik posta adresine elektronik posta yoluyla müracaat edebilirsiniz.

Başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.