Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Danışmanı Turgay Polat’ı okulumuzda ağırladık.Turgay Polat, 12.Sınıf öğrencilerimize “Geleceğin İnsanı” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Turgay Polat, teknolojik gelişmelerle değişen dünyanın yeni meslek alanları yarattığını ve bu alanların da giderek değişmekte olduğunu örneklerle anlattı. Kariyer planlaması yaparken öğrencilerin gelişmekte olan meslek ve iş alanları hakkında farkındalık kazanmaları gerektiğinden söz etti. Hedise Evyap Konferans salonunda gerçekleşen söyleşinin sonunda Turgay Polat öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

As private Mürüvvet Evyap Science High School and College, we hosted the Vice Rector and Educational Advisor of Bahçeşehir University, Turgay Polat at our school. Turgay Polat made a presentation on “People of the Future” to our 12th Grade students. Turgay Polat explained with examples that the changing world with technological developments has created new occupational fields and that these fields are also changing gradually. He mentioned that students should gain awareness about developing professions and business areas while planning their careers. At the end of the conversation which was held in the Hedise Evyap Conference Hall, Turgay Polat answered the questions of our students. We thank him for his participation.