Öğrencilerin sahip oldukları temel bilgi ve yeteneklerinin alanlarını geliştirmek, edindikleri becerileri göstermelerini sağlamak ve öğrencileri araştırmaya yönlendirmek amacı ile her yıl düzenlenen URFODU XVII. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın 1. etap sonuçları açıklandı.
Yarışmaya matematik alanında katılan ortaokul öğrencilerimiz yarışmanın ilk etabını başarı ile tamamlayarak finale katılmaya hak kazandılar.
Matematik öğretmenlerinin danışmanlığında 1. etabı başarı ile tamamlayan ortaokul öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, final etabı için öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

The first stage results of the URFODE XVII. International Foundations of Science Knowledge Contest; which is organized annually in order to develop the fields of basic knowledge and abilities of students, to show them the skills they have acquired and to direct students to research; have been announced.
Our middle school students, who participated in the competition in the field of mathematics, successfully completed the first stage of the competition and qualified for the final.
We wholeheartedly congratulate our middle school students who have successfully completed the first stage under the supervision of their mathematics teachers, and wish them success for the final stage.