Özel Mürüvvet Evyap Okulu Arduino ve Proje Kulübü olarak öğrencilerimizden Ozan Temren ve Yiğit Demir’in hazırladığı Fizik,Sağlık ve Kodlama disiplinlerini içeren “Karbondioksite Hayır Derste Dikkate Evet !” isimli  proje Üsküdar Üniversitesi 7. Bilim ve Fikir Festivali’nde, Sağlık Bilimleri alanında Mansiyon ödülü kazanan öğrencilerimiz ödüllerini almak üzere törene katıldılar. Öğrencilerin törendeki heyecan ve coşkuları, en büyük ödülleri ve en güzel anılarından biri oldu.

As Private Mürüvvet Evyap School Arduino and Project Club, our students Ozan Temren and Yiğit Demir who prepared the project named “No to Carbon Dioxide, Yes to Attention in Class!”which consists of Physics, Health and Coding disciplines won Honorable Mention in the field of Health Sciences at Üsküdar University 7th Science and Idea Festival and our students attended the ceremony to receive their awards. The excitement and enthusiasm of the students at the ceremony became one of their greatest awards and best memories.